Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els 26 alumnes que han obtingut notes d’excel·lència a les proves d’accés a la universitat del curs passat reben el reconeixement de l’Ajuntament

03/11/2021 ::    

Són 14 noies i 12 nois que van cursar batxillerat a 9 centres de Badalona i que van obtenir una nota de 9 o superior a les PAU

Aquest dimecres, 3 de novembre, a la sala d’actes del Museu de Badalona ha tingut lloc l’acte de reconeixement als 26 alumnes d’instituts de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

L’acte de reconeixement ha estat presidit per la regidora de Joventut, Educació i Cultura, Amanda Feria, en el qual s’ha fet entrega a l'alumnat i als representants dels centres educatius d’un diploma commemoratiu.

El grup d’estudiants homenatjats està format per 14 noies i 12 nois que van estudiar a 9 centres diferents situats a Badalona (Institut Badalona-7; Institut Isaac Albéniz; Institut La Llauna; Col·legi Maristes Champagnat; Col·legi Mare de Déu de l’Assumpció; Col·legi Badalonès; Col·legi Sant Andreu; Col·legi Cultural i l’Escola Garbí Pere Vergés).

L’homenatge ha donat visibilitat a l’esforç i a la trajectòria acadèmica d’aquests alumnes i al treball de l’equip docent. Un reconeixement que aquest any té més valor ateses les complicacions que s’han viscut durant el curs acadèmic a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. Alumnes, docents i professionals dels centres i les famílies han hagut d’adaptar-se ràpidament a una nova manera d'aprendre i d'ensenyar.

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els vinculats a les enginyeries, la medicina, el dret, l’economia i les empreses.

Badalona, 3 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona