Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El turó d’en Caritg acull, aquest divendres, la Badaorientació una activitat del Badasport que promou la pràctica de l’esport escolar a la ciutat

12/03/2019 ::    

Enguany hi participaran 1.350 nois i noies de quart de primària

El turó d’en Cartig, acull aquest divendres, 15 de març, de 9 a 13 hores, una nova edició de la Badaorientació, la tercera activitat del Badasport, que promou la pràctica de l’esport escolar a Badalona.

En aquestes proves i jocs d’orientació hi participen 1.350 nois i noies de quart de primària de trenta-una escoles de la ciutat. El Badasport, que aquest any celebra el seu 20è aniversari, continuarà al llarg del curs amb tres activitats més: Badamotri (del 25 al 29 de març al poliesportiu de Montigalà); Badajoc (del 20 al 24 de maig al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), i Badaplatja (els dies 11, 12, 13 i 14 de juny, a la platja dels Pescadors).

El Badasport 2018-19 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona – La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, el programa Fem Salut! i TUSGSAL, entre altres.

Badalona, 12 de març de 2019

twitter @AjBadalona