Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El tradicional Correfoc, el Cercabèstia la Diada Castellera i molta música per a un nou cap de setmana de Festes de Maig

13/05/2022 ::    

La Fira de l’Arrop, el Dia del Micaco i la Nit dels Museus encapçalen altres activitats programades dins de les Festes

Aquest cap de setmana la programació de les Festes de Maig ofereix un ampli reguitzell d’activitats. Demà dissabte el foc pren el protagonisme amb el Cercabèstia, per als més petits, i el tradicional Correfoc. La Diada Castellera, la Fira de l’Arrop, el Dia del Micaco, la Nit dels Museus, concerts a la platja dels Pescadors i l’Escorxador, ballada de Sardanes o festival de Jotes són altres actes previstos per gaudir d’un nou cap de setmana de Festes.

Thriller 40è aniversari

Avui divendres, a partir de les 20 hores al Parc de l’Escorxador l’Escola de Música Moderna de Badalona ha preparat un espectacle coincidint amb el 40è aniversari del disc Thriller de Michael Jackson.

Cercabèstia i Correcfoc

Demà dissabte a les 11.30 hores a la plaça de la Vila tindrà lloc l’activitat On són els dragolins?, amb la canalla com a protagonista portant els dragolins.

També a la plaça de la Vila a partir de les 16.30 es farà la Plantada de les Bèsties on es presentaran totes les bèsties que participaran en el correfoc infantil.

Correfoc Infantil. A partir de les 17.30 hores. Recorregut: plaça de la Vila, carrer de Francesc Layret, carrer de la Mercè i la Rambla, fins al monument a Roca i Pi. Els Grimpallunes oferiran posteriorment un espectacle musical perquè grans i petits acabin passant una bona estona.

Coordinats per Diables de Badalona, un grapat de colles participaran demà dissabte 14 de maig en el Correfoc que recorrerà els carrers del Centre omplint-los de llum i eixordador soroll. A partir de les 22 hores a la plaça de la Vila començarà amb el tradicional Toc de Foc, el Correfoc que marxarà pels carrers de Francesc Layret, la Riera d’en Matamoros, de Madoz, d’en Prim i el passeig de la Rambla, fins a arribar al monument a Roca i Pi.

Cal Txiringu

Després del Correfoc, com a colofó, a partir de les 23.30 hores a la platja dels Pescadors es podrà gaudir de la música tradicional amb un estil viu i desimbolt del grup El Pony Pisador, així com de la música per ballar de DJ Trapella, barrejant vells hits amb les cançons més actuals.

L’Aparador de l’Escorxador

Al Parc de l’Escorxador, al barri de la Salut, demà dissabte a partir de les 18 hores, el cantautor badaloní Martí Ruiz oferirà els principals temes de la seva trajectòria musical i presentarà el seu tercer disc “Solo por diversión”.

Al mateix espai, a partir de les 19.30 hores serà el torn del duet Ismael Peña & Abril, posant música a la poesia de Víctor Català.

Banda Simfònica de Badalona

La plaça de la Plana acollirà demà dissabte a partir de les 21 hores el concert de la Banda Simfònica de Badalona que, entre altres temes, farà un recorregut pels millors musicals des de Broadway fins al Paral·lel.

La Nit dels Museus

Per cloure el dissabte des de les 19 hores fins a la una, la Nit dels Museus ofereix la possibilitat d’entrada lliure a diferents espais museïtzats d’època romana que es conserven a Badalona com són l’espai Termes-Decumanus, la Casa dels Dofins i la Casa de l’Heura.

Agenda d’activitats diumenge 15 de maig

Diada Castellera

A partir de les 12 del migdia a la plaça de la Vila amb l’actuació dels Castellers de Badalona, la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau i la Colla Castellera Jove de Barcelona.

Fira de l’Arrop

Durant tot el diumenge al carrer del Temple. Una fira on trobar parades d’artesans amb tota mena d’embotits, formatges, dolços, fruites confitades, pa, etc.

Dia del Micaco

A partir de les 16 hores al Centre Cívic Torre Mena. Jocs tradicionals, música en directe, berenar popular i bitlles catalanes.

Mostra Vila d’Arts

A la plaça de Pau Casals durant tot el dia s’oferirà una mostra de la creació de diferents artistes. Dissenys, pintures, dibuixos, escultures, poesia, etc.

Festival de Jotes

A partir de les 18 hores. Mostra de folklore aragonès a la plaça de la Plana.

Ballada de Sardanes

Amb la Cobla Ciutat de Terrassa des de les 19 hores a la plaça de Font i Cussó.

Badalona, 13 de maig de 2022

twitter @AjBadalona