Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació obre el procés d’inscripció per participar al Programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil de Catalunya

02/10/2019 ::            

El programa, que oferta 9 places, s’adreça a persones aturades menors de 30 anys

El Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació obre fins aquest divendres, 4 d’octubre, el procés d’inscripció per participar al “Programa contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de garantia juvenil de Catalunya”. i que es preveu que comenci a finals d’aquest mes d’octubre.

Aquest programa està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, el Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

El procés està adreçat al següent col·lectiu:

• Persones aturades menors de 30 anys.

• Persones beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

• Estar inscrit com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

• Estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títol oficialment reconegut com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que habiliti per a l’exercici professional d’un dels llocs de treball oferts.

• Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques, segons Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d’octubre, pel que s’aprova el text refós de la Llei de l‘Estatut dels Treballadors.

• No haver participat en les convocatòries 2017 i 2018 del programa “Joves en pràctiques” de qualsevol municipi.

Els candidats que disposin dels requisits poden adreçar-se fins divendres 4 d’octubre de 2019 al centre IMPO de CAN BOSCÀ i hauran d’aportar el DNI/NIE, la demanda d’ocupació conforme estan inscrits a l’atur i la titulació pel lloc de treball corresponent.

L’horari de recollida i lliurament de sol·licituds és de 9 a 14 hores.

Badalona, 2 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona