Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona posa en marxa un nou canal d’Instagram

01/02/2023 ::    

Donarà resposta a les necessitats informatives dels usuaris sobre els programes, ofertes formatives i orientació en els àmbits d’ocupació i empresarials que ofereix l’IMPO

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) ha estrenat aquest dimecres un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @impobadalona. Amb aquesta acció es busca augmentar els canals de comunicació del consistori per tal d'arribar a més públic i, sobretot, oferir un altre tipus de difusió més àmplia i directa a través de les funcionalitats que ofereix Instagram en l’àmbit de l’ocupació. El nou canal donarà resposta a les necessitats informatives dels usuaris sobre els programes, ofertes formatives i orientació en els àmbits d’ocupació i empresarials que ofereix l’IMPO.

Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

– Llista comptes de Twitter: http://ajuntament.badalona.cat/llista-twitter/

– Llista comptes de Facebook: http://ajuntament.badalona.cat/llista-facebook/

– Llista comptes d’Instagram: http://ajuntament.badalona.cat/llista-instagram/

– Llista canals de Youtube: http://ajuntament.badalona.cat/llista-youtube/

Badalona, 1 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona