Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Servei de Salut i el Servei de Gent Gran de l’Ajuntament obren noves pàgines a Twitter i Facebook

24/09/2018 ::        

L’objectiu d’aquestes noves pàgines específiques és que la ciutadania s’informi, interactuï, pregunti i expressi les seves opinions sobre aquestes temàtiques

L’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb la posada en funcionament de les pàgines de Facebook i Twitter de el Servei de Salut i i la pàgina de Facebook del Servei de Gent Gran. L’objectiu d’aquestes noves pàgines específiques és arribar a totes les persones interessades en aquests àmbits perquè s’informin, interactuïn, preguntin i expressin les seves opinions i suggeriments. Amb aquests nous espais a la xarxa també es vol donar a conèixer tots els programes, accions i activitats que es realitzen i que tenen a veure amb aquestes temàtiques.

Les pàgines del Servei de Salut, anomenades @SalutBDN (https://twitter.com/SalutBDN i https://www.facebook.com/Salut-BDN-328546514380301/ ) estan destinades a oferir consells sobre salut i hàbits de vida saludable i difondre tota la tasca de promoció i protecció de la salut que es realitza des del servei municipal i des de les principals associacions i entitats d’aquest àmbit presents a la ciutat. Els continguts que es difondran giraran entorn de programes de foment de l’activitat física, el benestar emocional, l’alimentació saludable, l’assessorament i orientació sobre drogues i addiccions, la seguretat alimentària, la tinença d’animals i el control de plagues.

L’altre servei municipal que estrena presencia a les xarxes socials és el de Gent Gran. En aquest cas, s’ha obert una pàgina a Facebook (https://www.facebook.com/Gent-Gran-BDN-2159433627611442/) amb el nom de @GentGranBDN que servirà per difondre totes les activitats de promoció de l’envelliment actiu que s’organitzen des del servei.

Badalona, 24 de setembre de 2018

twitter @AjBadalona