Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona obre un nou canal d’Instagram

20/06/2019 ::    

L’entrada en aquesta xarxa social busca augmentar i facilitar l’accés de la població a la divulgació, conservació i protecció del patrimoni artístic i cultural de la ciutat

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona ha estrenat aquest dijous un nou compte a la xarxa social Instagram amb el nom d’usuari @culturabdn. Amb aquesta mesura es vol augmentar els canals de comunicació del consistori per tal d'arribar a més públic i oferir un altre tipus de difusió més àmplia i directa a través de les funcionalitats que ofereix Instagram. El nou canal donarà resposta a les necessitats informatives d’un sector molt ampli de la ciutadania i facilitarà l'accés als esdeveniments i accions culturals que es realitzin a la ciutat així com a la divulgació i protecció del patrimoni artístic i de Badalona.

Des del compte @culturabdn es difondran les diverses activitats que s’organitzen des del Servei de Cultura i els seus equipaments (Espai Betúlia, la Xarxa Municipal de Biblioteques, la Sala Josep Uclés del CC El Carme, la sala d'exposicions El Refugi i el Centre Cultural Escorxador – Nau3). El nou canal d’Instagram també donarà cobertura als esdeveniments culturals que organitzin altres serveis o organismes municipals com el Museu de Badalona, els teatres municipals i els centres cívics, així com aquells que siguin organitzats pel teixit associatiu i/o privat de la ciutat i tinguin un interès per a la ciutadania.

Amb l’obertura d’aquest canal, l’Ajuntament de Badalona augmenta la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

Badalona, 20 de juny de 2019

twitter @AjBadalona