Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Punt d’assessorament energètic de Badalona adapta els seus serveis a les famílies i comerços afectats per les conseqüències del coronavirus

04/06/2020 ::            

Durant l’estat l’alarma s’han previst una sèrie de mesures per garantir el subministrament elèctric de totes les llars i l'ampliació del bo social elèctric a autònoms

El Punt d’assessorament energètic de l’Ajuntament de Badalona ofereix els seus serveis a famílies, col·lectius vulnerables, autònoms i petits comerços per a resoldre dubtes o ajudar-los amb les qüestions relacionades amb el subministrament elèctric i les conseqüències socials i econòmiques ocasionades per la pandèmia de la Covid19. El Punt d’assessorament energètic informa i dona eines a la ciutadania i comerços per optimitzar el consum i reduir el cost de la factura d’electricitat.

Les persones interessades han de demanar cita prèvia a través del portal web municipal mitjançant el següent enllaç o a l’adreça de correu electrònic ecologia_urbana@pre.badalona.cat També es pot trucar, en horari d’oficina, al telèfon del Departament d’Ecologia Urbana 93 483 26 46.

El Decret Llei 11/2020, de 7 d’abril, preveu una sèrie de mesures per garantir el subministrament elèctric de totes les llars, així com l'ampliació del bo social elèctric a autònoms, entre altres mesures, les quals, fins i tot, es poden perllongar quan finalitzi l’actual estat d’alarma sanitària.

Optimitzar la contractació energètica a través d’un canvi de tarifa, ajustar la potència contractada, o bé eliminant serveis innecessaris de la factura, són algunes de les mesures que permeten optimitzar el cost de la factura. L’obtenció del bo social, o bé la interlocució davant les comercialitzadores són altres dels serveis que s’ofereixen.

La implementació de mesures d’eficiència energètica, o bé l’assessorament sobre la instal·lació de panells solars fotovoltaics, són altres línies de treball del Punt d’assessorament energètic. El Punt ofereix ajut pel que respecta a aspectes normatius, bonificacions, legalització, potencial fotovoltaic o instal·lacions comunitàries, en relació a la reglamentació en matèria d’energia renovables tant per a ciutadans com per a empreses.

Badalona, 4 de juny de 2020

twitter @AjBadalona