Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El pròxim dilluns 30 de setembre es reuneix la Junta Local de Seguretat de Badalona

27/09/2019 ::

Convocatòria de premsa

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, presidirà la reunió que comptarà amb l’assistència del conseller d’Interior, Miquel Buch, i del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto

Aquest proper dilluns 30 de setembre es reunirà la Junta Local de Seguretat de Badalona. La reunió, que es farà a les 11.30 hores, a la tercera planta de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), estarà presidida per l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i comptarà amb la presència del conseller d’Interior, Miquel Buch; del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto; del quart tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori, Rubén Guijarro; i dels màxims responsables de la Guàrdia Urbana, dels Mossos d’Esquadra i del Cos Nacional de Policia d’aquesta ciutat, així com de la Guàrdia Civil.

En el decurs d’aquesta trobada s’analitzarà l’actuació i la coordinació dels cossos de seguretat a la ciutat i les dades del balanç delinqüencial interanual, així com diversos temes de salut pública de la ciutat i del frau energètic. En aquesta reunió, els responsables municipals tornaran a posar sobre la taula la necessitat d’incrementar els efectius de Mossos d’Esquadra en aquesta ciutat.

Abans de la reunió de la Junta Local de Seguretat, el conseller d’Interior, Miquel Buch, signarà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament al Saló de Plens de la Casa de la Vila.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges al principi de la reunió de la Junta Local de Seguretat, a les 11.30 hores, a l’edifici El Viver. Un cop finalitzi la trobada, s’atendrà els mitjans de comunicació a la sala de premsa ubicada en la planta baixa del mateix edifici (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12).

Badalona, 27 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona