Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El programa de formació del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona organitza la xerrada-taller “Què està passant a l’escola?”

26/11/2018 ::

L’activitat tindrà lloc dijous, 29 de novembre, a la sala d'estudi del Centre Cultural El Carme de Badalona i pretén apropar a les famílies quins són els canvis que es fan per millorar l’aprenentatge de l’alumnat

El Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Federació de Pares i Mares, ha programat per al dijous 29 de novembre, de 18 a 19.30 hores, a la sala d'estudi del Centre Cultural El Carme (c/ Francesc Layret, 78) la xerrada-taller “Què està passant a l’escola?”.

Aquesta activitat està dirigida a totes les famílies interessades en l’educació dels seus fills i filles i en els canvis que fan les escoles i els instituts per millorar l’aprenentatge i la formació del seu alumnat.

Els objectius de l’activitat són:

    • Generar confiança envers el canvi de model educatiu i l’escola com a institució transformadora.

    • Valorar les fortaleses d’aquesta nova mirada sobre l’educació dels infants del segle XXI.

Els aspectes que es tractaran durant la xerrada són:

    – Identificació de les pors i inquietuds, com també les expectatives positives que es tenen respecte al canvi educatiu que està vivint actualment l’escola.

    – Conèixer els set principis de l’aprenentatge que defineix l’OCDE.

    – Conèixer els possibles canvis metodològics, organitzatius, etc. que viuen les escoles, per afavorir aquest canvi de mirada.

El taller anirà a càrrec d’un equip de pedagogs i psicòlegs encapçalat per Jordi Martin Huguet, expert en Metodologies Globals i en Pedagogia Sistèmica.

Aquesta activitat està promoguda per la Diputació de Barcelona i està integrada en el Programa de Formació de Famílies del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.

Cal formalitzar les inscripcions enviant un correu electrònic a: servei_educacio@pre.badalona.cat o bé trucant al telèfon 93 483 27 75.

Badalona, 26 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona