Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, ha donat la benvinguda a les 105 noves persones contractades a través dels Plans d’Ocupació Treball i Formació de l’Ajuntament de Badalona

16/05/2022 ::

L’objectiu de la iniciativa és que les persones, que s’incorporaran aquest mes de maig, millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral

Durant aquest mes de maig han començat a treballar les 105 persones que es trobaven en situació d’atur i que han estat contractades a través dels Plans d'Ocupació Treball i Formació impulsats per l’Ajuntament de Badalona i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

El perfil de les persones contractades correspon a les tres línies d’actuació impulsades:

    Línia MG52: s’ha contractat a 35 persones de 52 anys, o més, que estaven en situació d'atur i inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO).

    Línia PANP: consta de 39 places per a persones aturades inscrites com demandants d’ocupació no ocupades (DONO) en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, entenen com a mínim 6 mesos inscrites a l’atur, en un període de 18 mesos anteriors a la data de presentació de l’oferta d’ocupació.

    Línia PRGC: contractació de 31 persones en situació d'atur inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Les persones contractades treballaran fins al mes d’abril de 2023 desenvolupant diferents tasques (auxiliars administratius, ordenances, operaris de manteniment, operaris de jardineria, paletes, lampistes, pintors, un xofer de camió, manyà soldador, agents d'informació, dinamitzador de noves tecnologies i dinamització comercial). Durant tot aquest període rebran un acompanyament amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals.

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha donat la benvinguda als nous treballadors aquest dilluns al matí en un acte celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). Montornès ha destacat que “l’execució d’aquest programa laboral demostra que el govern de Badalona es preocupa i prioritza l'ocupació dels veïns, posant sempre les persones al centre de les polítiques de l’Ajuntament”.

Badalona, 16 de maig de 2022

twitter @AjBadalona