Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El president de la Generalitat ha visitat avui Badalona on s’ha reunit amb l’alcalde, Rubén Guijarro, i el primer tinent d’Alcaldia, Àlex Montornès

05/02/2022 ::                                

Pere Aragonès també ha mantingut contactes amb representants veïnals al Centre Cívic La Salut i ha conclòs la seva estada passejant pel barri de Llefià i visitant l’Associació La Rotllana

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha visitat avui Badalona. El cap de l’Executiu ha mantingut una reunió a la Casa de la Vila amb l’alcalde de Badalona i el primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès. Després ha saludat els representants dels diferents grups municipals al Saló de Plens i ha signat al llibre d’honor.

Seguint l’agenda, el president, l’alcalde i altres membres del Govern municipal han mantingut una trobada al Centre Cívic La Salut amb representants de la Federació d’Associació de Veïns de Badalona (FAVB ) i de l’Associació de Veïns Sant Joan de Llefià-Gran Sol. Després han recorregut diversos carrers del barri de Llefià al voltant del parc del Gran Sol, recollint les demandes dels veïns i les veïnes, i han anat caminant fins a l’Associació La Rotllana on ha visitat les seves instal·lacions, han mantingut una reunió amb la Junta de l’entitat i s’han interessat per les diverses activitats que s’estaven portant a terme. Aquesta entitat treballa des de fa més de 30 anys amb nens i joves dels barris de la Salut i Llefià.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha valorat positivament les diverses reunions amb el president de la Generalitat assenyalant que “des del Govern municipal estem molt contents amb la implicació i la complicitat que ens ha mostrat el Govern de la Generalitat”. L’alcalde ha afegit que “hem abordat molts reptes que tenim pendents com ara la transformació de la C-31, els centres escolars, els equipaments sanitaris, la seguretat i un munt de projectes que han de transformar el futur de la ciutat com, per exemple, els Hubs de Can Ruti i de les Tres Xemeneies”. Guijarro ha conclòs assenyalant que “continuarem treballant perquè tenim pendents moltes inversions que han d’ajudar en la transformació econòmica i social de la nostra ciutat: La bona notícia és que ara treballem en sintonia amb la Generalitat i la resta d’administracions supramunicipals”.

En finalitzar la visita a Badalona el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha destacat que “amb el govern municipal estem treballant en bona sintonia en moltes carpetes que tenim obertes”. El president ha manifestat que cal un impuls en la diversificació econòmica i en la recuperació d’espais en desús com les Tres Xemeneies. “Com a Govern volem ajudar a transformar aquest espai entre Badalona i Sant Adrià de Besòs en un Hub digital que s’ha de convertir en el gran centre de l’audiovisual de Catalunya“. Aragonès ha conclòs que cal, continuar apostant al costat de l’Ajuntament per impulsar els serveis públics, el foment de l’ocupació i la rehabilitació d’habitatges.

Badalona, 5 de febrer de 2022

twitter @AjBadalona