Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El president Aragonès i el conseller Gonzàlez-Cambray presenten, demà dimecres, a l’Institut Pompeu Fabra de Badalona, una inversió per millorar l’eficiència energètica dels centres educatius

29/11/2022 ::

Convocatòria de premsa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, presentaran demà dimecres 30 de novembre, a l’Institut Pompeu Fabra de Badalona, un conjunt de noves actuacions que, amb fons europeus, es duran a terme en diferents centres educatius de Catalunya per millorar-ne l’eficiència energètica. A l’acte també hi assistirà l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

L’acte tindrà lloc a les 12 hores, a l’Institut Pompeu Fabra de Badalona, ubicat al Carrer de Molí de la Torre, 34.

L’Institut Pompeu Fabra és un dels centres beneficiats amb la nova mesura. Es farà un recorregut per conèixer les millores que s’hi duran a terme, a més d’algunes activitats que s’hi desenvolupen. En acabar la visita, hi haurà una atenció als mitjans.

Els mitjans de comunicació podran prendre imatges de la visita a partir de les 12 hores, i a les 12.30 hores tindrà lloc l’atenció als mitjans, al pati del centre.

Badalona, 29 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona