Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà una sessió extraordinària i urgent el divendres 27 d’octubre

25/10/2023 ::

La sessió començarà a les 10.30 hores al Saló de Plens

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà aquest divendres 27 d’octubre, a les 10.30 hores, una sessió extraordinària i urgent a la Casa de la Vila. La sessió es podrà seguir telemàticament a través de l’enllaç: http://endirecte.badalona.cat

El Ple extraordinari i urgent té el següent ordre del dia:

ORDRE DEL DIA

1. Ratificar el caràcter extraordinari i urgent de la convocatòria.

COMISSIÓ INFORMATIVA DE L’ÀMBIT D’HISENDA I FINANCES, RECURSOS INTERNS, EDUCACIÓ, ESPORTS I SEGURETAT CIUTADANA

2. Proposta d'acord d’imposició i ordenació de la taxa pel servei de recollida i transport de residus domèstics i la taxa pel servei de recollida i transport dels residus comercials, així com l’Ordenança Fiscal reguladora corresponent.

3. Proposta d'acord d’imposició i ordenació de les taxes per drets d’examen per a convocatòries de l’Ajuntament de Badalona i organismes municipals, en el marc de l'Ordenança Fiscal existent reguladora de les taxes per l'expedició de documents administratius.

4. Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de l'impost de béns immobles (IBI) amb relació els usos establerts en la normativa cadastral per a la valoració de les construccions així com pel que fa a l'actualització del tipus impositiu.

5. Modificació de l'Ordenança Fiscal reguladora de l'Impost sobre construccions, instal·lacions i obres (ICIO) per a actualitzar el mòdul bàsic així com per a especificar la documentació necessària per a l’aplicació de la bonificació del 90% per supressió de barreres arquitectòniques i ampliar el moment de la sol·licitud dels beneficis fiscals.

Badalona, 25 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona