Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ple de l’Ajuntament de Badalona aprova provisionalment el Pla especial urbanístic d’agrupació d’empreses al carrer de Sant Lluc i de Guifré

29/01/2020 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona en la sessió ordinària celebrada el dimarts 28 de gener ha aprovat provisionalment el Pla especial urbanístic d’agrupació d’empreses al carrer de Sant Lluc i de Guifré. L’objecte d’aquest Pla especial és possibilitar que l’edifici industrial existent, de notables dimensions i característiques diverses, construït i pensat per a una indústria concreta ja inexistent, pugui ubicar activitats industrials independents, amb unes dimensions menors que corresponen a la demanda actual de la zona.

El present Pla especial comprèn les parcel·les del carrer Sant Lluc 56-64 i de Guifré 631 de Badalona amb una superfície total de les parcel·les de 6.898 m². En aquestes parcel·les hi ha edificades diverses construccions industrials.

Es proposa dividir les edificacions actuals en múltiples entitats de manera que es puguin situar unitats independents o bé agrupar-ne el conjunt de major dimensió. En tots els casos es plantegen entitats amb accés independent, bé directament des de via pública o bé a través d’elements comuns de circulació.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC-Avancem-MES, Guanyem Badalona en Comú i el PSC.

Badalona, 29 de gener de 2020

twitter @AjBadalona