Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ple de l’Ajuntament de Badalona aprova modificar les ordenances fiscals per bonificar la instal·lació de plaques fotovoltaiques

01/03/2023 ::            

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat provisionalment la modificació de les ordenances fiscals 1, reguladora de l’impost sobre els béns immobles, i 5, reguladora de l’impost sobre instal·lacions, construccions i obres, per a la bonificació de la instal·lació de plaques fotovoltaiques.

Amb la modificació de les ordenances es pretén donar un impuls a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a Badalona i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic. Per una banda, es redueix el límit mínim de kw en habitatges plurifamiliars i també s’amplia l’import de bonificació per a les grans instal·lacions, de manera que es puguin veure afavorides les grans empreses, atès que hi ha la necessitat que aquests grans consumidors energètics participin en la transició energètica cap a un consum més ecològic i sostenible.

El dictamen ha comptat amb el vot favorable dels grups municipals de JxCB, BeCP, ERC-A-MES, PSC i PP, amb l’abstenció de GBeC.

Badalona, 1 de març de 2023

twitter @AjBadalona