Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ple aprovat la verificació del nou Text refós de la Modificació puntual del Pla General Metropolità al carrer de Jaume Ribó, 35-39

27/03/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, el text refós de la Modificació Puntual del Pla General Metropolità (PGM) al carrer de Jaume Ribó 35-39 de Badalona, formulada per iniciativa pública de l’Ajuntament de Badalona i presentada per l’empresa del grup Giró GIMAR, S.L, amb l’objectiu de permetre l’ampliació de les oficines corporatives del grup Giró, implantades al barri de Canyadó des de l’any 1971.

La Modificació de PGM proposa la transformació d’ús industrial a oficines, de 2.649,50 m2. Així mateix la proposta implica un increment d’edificabilitat de 312,25 m2 de sostre destinat a l’ús d’oficines.

El dictamen s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PSC, Guanyem Badalona en Comú, ERC, Partit Demòcrata i Units per Avançar, ICV-EUiA i Ciutadans. El Grup Municipal del PP s’ha abstingut.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona