Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ple aprova l’ús comercial per a la finca situada entre Marquès de Mont-roig, Antoni Bori i Alfons XII

01/06/2022 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona d’aquest dimarts 31 de maig ha aprovat el Pla especial per a la implantació de l’ús comercial a les parcel·les industrials delimitades per l’avinguda del Marquès de Mont-roig, el carrer d’Antoni Bori i el carrer d’Alfons XII, que es troba a la perifèria de l’àrea industrial del Gorg. La superfície total de l’àmbit és de 4005,47 m².

Es tracta de dues parcel·les ubicades a l’extrem nord-est de l’àrea industrial i contigües al teixit residencial i per tant d’aplicació de l’article 311.2a de les Normes Urbanístiques del Pla General Metropolità, on determina que es podran admetre els usos comercial, d'oficines, religiós, cultural, recreatiu i esportiu en parcel·les perifèriques de l'àrea industrial, accessibles des de l'exterior d'aquesta, que siguin contigües a zones l'ús principal de les quals sigui el residencial. El sostre màxim d’ús comercial serà de 4.397,47m2

Aquesta peça com a volum singular actua com a ròtula entre els teixits residencials consolidats del nord de l’avinguda de Marquès de Mont-roig i el teixit més actual de l’àmbit de Port i d’altres actuacions pròximes de transformació de la zona industrial.

Es pot considerar, per tant, que la implantació d’aquest ús en aquest emplaçament pot tenir un interès pels habitants d’aquests barris residencials i pel conjunt del municipi donat que permet la implantació de nous serveis.

El dictamen ha estat aprovat pels vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya; Badalona en Comú Podem; ERC-A-MES; PSC i Partit Popular, amb l’abstenció del grup municipal de Guanyem Badalona en Comú.

Badalona, 1 de juny de 2022

twitter @AjBadalona