Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El passeig Marítim de Badalona es tanca a l’alçada de la platja de la Barca Maria a causa del temporal marítim

07/02/2023 ::    

L’Ajuntament demana a la ciutadania que no s’apropi a primera línia de mar

A causa de l’activació de l’alerta del Pla Ventcat es tanca el parc de Can Solei i Ca l’Arnús i el de l’Escorxador

A causa de la situació actual de fase d’alerta del PROCICAT per fort onatge i per la previsió de fort vent, l’Ajuntament de Badalona ha decidit portar a terme diverses accions preventives:

    • Tall del passeig Marítim a l’alçada de la platja de la Barca Maria, entre el Torrent de Vallmajor i el Manresà

    • Tancament dels dos accessos per a vianants a la platja de la Barca Maria

    • Es recomana a la ciutadania que no s’apropi a primera línia de mar: espigons, esculleres i passeig Marítim; i que no es facin activitats recreatives o professionals al mar

    • Tancament dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i el de l’Escorxador

A causa del temporal marítim que s’està registrant hi ha espais del litoral que ja han patit algunes afectacions. Aquest és el cas del sobreeixidor situat a l’alçada del carrer de Torrebadal que s’ha trencat. També han resultat afectades algunes passeres i accessos situats al llarg de la platja badalonina i alguns establiments com els banys La Donzella i el Club Nàutic Bétulo.

Les mesures s’aniran actualitzant en les successives reunions mantingudes al CECOPAL arran de l’estat d’alerta pels diferents fenòmens meteorològics previstos. Aquest centre de coordinació operativa municipal està presidit pel tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, i compta amb la participació dels responsables de diferents serveis municipals.

Recordem que Badalona compta amb l’App Alerta climàtica BAETULO per tal que la ciutadania pugui estar informada dels possibles perills climàtics en temps real i protegir-se.

Badalona, 7 de febrer de 2023

twitter @AjBadalona