Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric i el parc de Can Solei i Ca l’Arnús acullen aquest cap de setmana activitats de la ‘Jugatecambiental’

03/04/2019 ::

Diumenge, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús la proposta és Espai de joc i descoberta, mentre que al parc del Torrent de la Font i de l’Enric dissabte hi haurà l’activitat Ciència de l’aigua, i diumenge Fem salut jugant!

Per a aquest cap de setmana, la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, ha preparat activitats per al dissabte, dia 6, i diumenge, 7 d’abril, en l’horari habitual, d’11.30 a les 13.30 hores. Dissabte tindrà lloc el taller Ciència de l’aigua on es faran experiments de física i química amb l’aigua. Per altra banda, diumenge 7 d’abril, hi haurà un munt d’activitats on, amb el nom Fem salut jugant!, tothom podrà gaudir de diversos jocs tradicionals. A més, l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, serà el marc on es desenvoluparan activitats on, els més petits, podran jugar, pintar i fer treballs manuals.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la ‘Jugatecambiental’.

Diumenge, Espai de joc i descoberta al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús la ‘Jugatecaambiental’ ha preparat nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, el públic familiar i especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura, també en l’horari habitual d’11.30 a les 13.30 hores.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba a la glorieta que hi ha prop de la Torre del Rellotge.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o ajornar en cas de mal temps.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric), l’Associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@pre.badalona.cat

Badalona, 3 de març de 2019

twitter @AjBadalona