Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric acull aquest diumenge un taller de plantació d’alzines dirigit al públic familiar

14/02/2019 ::

Amb aquesta activitat, que es durà a terme entre les 11 i les 13 hores, es posen en marxa les activitats de primavera de la ‘Jugatecambiental’

El pròxim diumenge 17 de febrer el parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric acollirà entre les 11 i les 13 hores un taller de plantació d'alzines dirigit al públic familiar. Amb aquesta activitat es posen en marxa les activitats de primavera de la ‘Jugatecambiental’.

Es tracta d'una activitat on es plantaran glans d'alzines en testos perquè germinin i els nens i nenes les cuidin durant tot l'any. D’aquí a uns mesos, quan les alzines ja estiguin prou desenvolupades, es plantaran al Turó de l'Enric en una altra jornada participativa. Per fer el taller cal que cada participant porti un test petit per poder plantar les glans d'alzina.

Durant l’activitat d’aquest diumenge els monitors de l'activitat explicaran també la importància de la vegetació per als ocells del Turó de l'Enric.

L'activitat està organitzada per Aloc i pel Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i estarà dirigida per l'Oriol Suñé, Ambientòleg i professor de l'Institut Pompeu Fabra de Badalona. També hi col·laboraran alumnes d’aquest institut.

El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la ‘Jugatecambiental’, a les 11 hores.

Badalona, 14 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona