Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El parc de Can Solei i de Ca l’Arnús acull del 22 al 26 de maig el Badajoc la penúltima activitat inclosa en la programació del Badasport

17/05/2023 ::    

L’activitat consisteix en diverses proves, jocs i activitats esportives de caire cooperatiu i tradicionals

El proper dilluns, 22 de maig, i fins divendres, dia 26, de 10 a 12 hores, es farà al parc Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona el Badajoc, una nova activitat del Badasport.

El Badajoc consisteix en diferents proves, jocs i activitats esportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes. Enguany hi participaran 1.100 nens i nenes de tercer de primària de diverses escoles amb el suport d’alumnes d’ESO de l’Institut La Pineda.

La darrera activitat del Badasport, el Badaplatja, se celebrarà del 12 al 16 de juny a la platja dels Pescadors.

El Badasport 2022-23 està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de Bitlles Catalanes Termites Llefià, el Club d’Hoquei Sant Josep, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona-La Rotllana i la Federació Catalana de Korfbal.

Badalona, 17 de maig de 2023

twitter @AjBadalona