Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El nou festival MVP Music Days Badalona donarà inici als concerts de les Festes de Maig amb Justin Quiles i Beret com a caps del cartell

24/03/2023 ::    

El Palau Municipal d’Esports acollirà diferents propostes musicals per a tots els públics durant els dies 4, 5, 6 i 7 de maig

El nou festival de música MVP Music Days Badalona omplirà la ciutat de propostes musicals de diferents estils i per a tots els públics durant el primer cap de setmana de les Festes de Maig. Els dies 4, 5, 6 i 7 de maig el Palau Municipal d’Esports acollirà concerts d’artistes com Justin Quiles, Beret, Andy y Lucas o David DeMaría que es dividiran per jornades temàtiques: la primera nit estarà dedicada a la música urbana; la segona, a la música flamenca; i la tercera, al pop-rock espanyol. El festival es tancarà diumenge amb una sessió matinal dirigida al públic infantil i familiar amb l’artista Damaris Gelabert.

Les tres nits de concerts començaran a partir de les 19.30 i finalitzaran al voltant de les 23 hores. La sessió matinal de diumenge es durà a terme entre les 10 i les 13 hores. El cartell per dies del MVP Music Days Badalona és el següent:

Dijous 4 de maig: Justin Quiles, Saiko i Jeipy

Divendres 5 de maig: Andy y Lucas, David DeMaría i Los Rebujitos

Dissabte 6 de maig: Beret, Meler i Aina Da Silva

Diumenge 7 de maig: Damaris Gelabert i altres actuacions infantils

El MVP Music Days Badalona és un esdeveniment impulsat per la promotora badalonina DQuality Group amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. Les entrades per a cada nit tindran un preu a partir dels 18 euros i la del diumenge, gràcies al suport de l’Ajuntament, costarà 5 euros. Els beneficiaris del Bo Cultural Jove podran fer-ne ús per adquirir les entrades al festival.

Podeu comprar les entrades i trobar tota la informació del festival al web mvpmusicdays.com.

El nou festival s’ha presentat aquest divendres al matí a l’Hotel Marina Badalona en un acte en què han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara; i Ernest Hidalgo, soci fundador de la promotora DQuality Group.

Durant la presentació, l’alcalde Rubén Guijarro ha afirmat que “el festival de música MVP Music Days Badalona serà tot un èxit no només pels artistes que hi participaran, sinó també pels preus assequibles i el ventall d’espectacles que s’ofereixen i que estan pensats per a tots els gustos”. Segons l’alcalde “aquest Festival serà l’inici de les millors Festes de Maig de la història”.

Per la seva banda la regidora de l’Àrea de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha manifestat que aquest festival és un “esdeveniment important dins les Festes de Maig” i que espera que “durant molts anys el primer cap de setmana de les festes comencin amb aquests gran festival de tres nits de concert” que desitja que sigui “molt ben rebut per la gent de la ciutat i per la gent que vingui de fora”.

Badalona, 24 de març de 2023

twitter @AjBadalona