Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Museu presenta l’exposició Estius a Badalona

12/07/2022 ::

La mostra és un conjunt de fotografies fetes a l’estiu entre finals del segle XIX i principis del segle XXI

El Museu de Badalona presenta des d’aquest dijous 14 de juliol l’exposició “Estius a Badalona”. Fins al 25 de setembre es podrà veure una mostra d’un conjunt de fotografies fetes durant l’estiu a Badalona entre finals del segle XIX i principis del segle XXI.

L’estiu és l’època de la calor i el bon temps, dels dies llargs, de fer vida al carrer, de les vacances de petits i grans, de les revetlles, de les festes majors, de jugar o fer esport a l’aire lliure, de sortir d’excursió… I en una ciutat mediterrània com Badalona, és també la millor època per gaudir de la platja i el mar.

Tots aquests aspectes, al costat d’alguns fets històrics especialment rellevants, queden recollits a l’exposició Estius a Badalona, mitjançant un conjunt de fotografies que recorren el període que va des de finals del segle XIX fins a principis del segle XXI.

Es tracta d’una invitació a recordar els estius de quan érem petits o a conèixer com han estat els estius dels nostres avis i pares. Potser, fins i tot, serà possible reconèixer a alguna de les persones fotografiades.

La mostra es pot visitar gratuïtament de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 17 a 20 h i diumenges de 10 a 14 h. Tancat les tardes d’agost.

D’altra banda, cal no oblidar que l’estiu és també una bona època per acostar-se al Museu, que manté les portes obertes per continuar compartint amb tothom el patrimoni del nostre passat i, en aquest cas, per mostrar com ha estat, a través del temps, la vida de la ciutat en època estiuenca.

Fotografia: Desconegut/Museu de Badalona. AI. Col. El Tot

Badalona, 12 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona