Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Museu de Badalona presenta l’exposició Amoramar del dissenyador badaloní Albert Isern

09/03/2022 ::

Es tracta d’un treball que ret homenatge a la Badalona marinera, un reconeixement als pescadors i una mirada plàstica i poètica al món de les barques

El Museu de Badalona inaugura aquest dijous, 10 de març, a les 19 hores, l’exposició Amoramar, un treball molt personal sobre la visió que Albert Isern té de Badalona i el mar. D’una banda, es pot trobar una aproximació artística, expressada amb fotografies del mar i de les barques –sempre pintades amb colors molt vius-, i acompanyada d’alguns poemes. D’altra banda, inclou també una part antropològica, que recull els sobrenoms de molts pescadors badalonins i un vocabulari mariner.

La proposta d’Isern és, en definitiva, un recordatori, carregat d’una evocadora força poètica, de l’enorme importància que el mar i la pesca han tingut per a la ciutat. L’exposició s’acompanya de la publicació d’un catàleg en què es reprodueixen totes les imatges i textos de la mostra.

L’exposició romandrà oberta a la planta baixa del Museu fins al diumenge 17 d’abril de dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores i diumenge de 10 a 14 hores. L’entrada és gratuïta.

Per a més informació:

https://2013ainews.blogspot.com/2022/02/amoramar-presentem-expo-i-llibre.html

Badalona, 9 de març de 2022

twitter @AjBadalona