Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Museu de Badalona acull la inauguració del curs 2021-2022 Programes de Formació i Inserció

19/10/2021 ::

Aquests programes s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria

Aquest dimarts s’ha celebrat al Museu de Badalona l’acte d’inauguració del curs 2021-2022 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns programes pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes són voluntaris i duren un curs acadèmic. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria.

L’objectiu dels PFI és proporcionar a aquestes persones joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball. L’acte també vol ser un reconeixement al professorat de les diferents modalitats dels programes, per les seves tasques d’orientació i d’acompanyament a aquests joves.

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria qui ha recordat als joves que “aquest programa és una gran oportunitat per al vostre futur” i els ha animat a “no perdre mai la confiança en vosaltres mateixos i confiar en els companys i professors, que sempre us voldran ajudar”.

Badalona, 19 d’octubre de 2021

twitter @AjBadalona