Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Ministerio para la Transició Ecològica multa l’Ajuntament de Badalona amb 18.000€ per instal·lar sense permís les lletres amb el nom del municipi al passeig Marítim per encàrrec de l’anterior Govern municipal

03/07/2023 ::    

En tractar-se d’una zona de domini públic marítimo-terrestre, l’autoritat competent no havia autoritzat la seva instal·lació i, a més de la sanció que augmenta en 200 euros cada dia des del passat 6 d’abril, obliga a la seva retirada

El Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico ha multat l’Ajuntament de Badalona amb 18.000€ atès que l’anterior govern municipal va instal·lar el passat mes de març sense permís les lletres amb el nom del municipi al passeig Marítim, tocant el port de la ciutat.

En tractar-se d’una zona de domini públic marítimo-terrestre, el Ministeri, que és l’autoritat competent, no havia autoritzat la seva instal·lació. En la resolució de l’expedient sancionador per la legislació de costes atribuïda a l’Ajuntament de Badalona, a més d’imposar la sanció econòmica que augmenta cada dia en 200 euros des del passat 6 d’abril -moment en què els inspectors van certificar la seva instal·lació-, també obliga a la seva retirada en un termini màxim de 10 dies.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha lamentat que: "Les preses electorals de l’anterior Govern van fer que es prenguessin decisions irregulars que, a més, tenen un perjudici econòmic per a tots els veïns de Badalona". L’alcalde també ha volgut assenyalar que: "L’anterior Govern municipal estava més preocupat en fer campanya que en gestionar els recursos de tots els veïns i ara hem de pagar entre tots la seva negligència".

L’alcalde de Badalona ja ha donat la instrucció per procedir a la retirada de les lletres i posar fre a la multa que augmenta cada dia que passa amb les lletres instal·lades en 200 euros.

Badalona, 3 de juliol de 2023

twitter @AjBadalona