Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Mercat del Trasto recapte 430 quilos de menjar per al Banc d’Aliments de Badalona

04/12/2018 ::    

La 23a edició del Mercat del Trasto va recuperar també més de dues tones d’objectes que seran gestionats i revaloritzats perquè no es converteixin en residus

La 23a edició del Mercat del Trasto, que es va celebrar aquest passat diumenge, 2 de desembre, al parc de les Muntanyetes del barri de Montigalà de Badalona, va tancar amb un gran èxit de participació.

La fira té com a objectiu promoure la reutilització i donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i donin servei a persones que els necessitin.

Un Mercat del Trasto amb vessant solidària i ecològica

Com ja s’havia fet en altres edicions totes les persones que hi van posar una parada aportaven, com a mínim, un quilo de menjar envasat per lliurar-lo al Banc d’Aliments. En total es van recollir més de 430 quilos de menjar que es van poder recaptar gràcies a la col·laboració de l’Associació Social Amics del Gorg Mar.

També es va tenir una cura especial en la recuperació dels residus que genera el mercat. És per això l’Associació Solidança, una entitat sense afany de lucre i dedicada a la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social, va recollir tot allò que els paradistes no van vendre i van voler donar-ho de manera voluntària. Tots aquests objectes seran gestionats i revaloritzats per tal que no es converteixin en residus. En total es van recollir 2.160 quilograms (1.350 quilos de roba i tèxtil, 600 d'accessoris per la llar i decoració, 110 en mobles auxiliars i 100 més de petits aparells elèctrics).

Badalona, 4 de desembre de 2018

twitter @AjBadalona