Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El govern de Badalona valora presentar-se com a acusació particular en el cas de les antenes de telefonia mòbil instal·lades en el recinte de la Guàrdia Urbana durant el mandat 2011-2015

10/10/2019 ::        

Comunicat del Govern

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha explicat que “aquesta decisió serà sotmesa a l’aprovació del Ple per tal de comptar amb el suport de tots els grups municipals”

El govern de Badalona valora presentar-se com a acusació particular en el cas de les antenes de telefonia mòbil instal·lades en el recinte de la Guàrdia Urbana durant el mandat 2011-2015 en què l’alcalde de la ciutat era Xavier García Albiol.

Aquest passat dilluns dia 7 d’octubre una secretària judicial acompanyada d’efectius dels Mossos d’Esquadra es va personar a diferents dependències municipals requerint informació sobre el cas de la instal·lació de les antenes de telefonia mòbil al recinte de la Guàrdia Urbana del Turó Caritg.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha explicat que “l’Ajuntament, com no pot ser d’una altra manera, està a disposiciò de la justícia en aquesta fase d’instrucció”. “És per aquest motiu que el Govern de Badalona, en defensa de l’interès públic i del bon nom de la institució, està valorant personar-se com a acusació particular en cas que un cop finalitzada la fase d’instrucció s’obri judici oral. Aquesta decisió serà sotmesa a l’aprovació del Ple municipal per tal de comptar amb el suport de tots els grups municipals”, ha afegit.

Badalona, 10 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona