Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El festival Nits al Port de Badalona torna amb una àmplia oferta d’espectacles per als caps de setmana de juliol

16/06/2022 ::

Enguany l’esdeveniment arriba a la seva 10a edició amb una programació molt diversa per arribar a tots els públics

El festival Nits al Port de Badalona ha presentat aquest matí el programa d’espectacles i les principals novetats de la seva 10a edició en una roda de premsa celebrada a les instal·lacions de Marina Badalona. Com a novetat, per celebrar aquests deu anys Nits al Port de Badalona compta amb una proposta de 36 espectacles durant tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol.

A la roda de premsa han participat l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l'Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado; la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara; Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona; i Teresa Martín, portaveu del festival Nits al Port.

En la seva intervenció telemàtica, l’alcalde Rubén Guijarro ha destacat que el festival “és molt important per a Badalona, ja que amb la seva ambiciosa proposta cultural contribueix a projectar la imatge de la ciutat en l’exterior i, a la vegada, apropa les instal·lacions del port a tots els veïns i veïnes del municipi”. “La desena edició del festival Nits al Port, juntament amb les activitats d’estiu que tenim preparades a la ciutat i que presentarem en els pròxims dies, ens permetran gaudir d’un estiu divers, divertit i molt atractiu sense haver de sortir de la ciutat”, ha afegit Guijarro.

Per la seva part, Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona, ha fet un repàs a la història i trajectòria dels 10 anys de festival i Teresa Martín, portaveu de l’esdeveniment, ha remarcat “l’esforç de l’organització per fer un salt qualitatiu en l’oferta lúdica i ampliar el nombre d’espectacles”.

Los Vivancos, plat fort d’aquesta edició

El festival s’inaugura el divendres 1 de juliol amb el concert de La Chica de Ayer, una banda tribut al pop rock dels any 80 i 90, i finalitzarà el diumenge 31 de juliol. Un dels plats forts d’aquesta edició és l’actuació de Los Vivancos, el famós grup de flamenc de prestigi internacional. A més, i com ja és tradició, els assistents podran gaudir de la tradicional gala de dansa, sota la direcció artística de Marisa Yudes, amb joves figures catalanes, com Pau Pujol o Salvador Martínez, entre d’altres, que triomfen a les companyies més importants del món com la Philadelphia Ballet, l’Òpera de Poznan o el Korpo Dance Project.

Aquesta 10a edició destaca per comptar amb una oferta lúdica i musical molt diversificada amb espectacles de salsa, rumba o havaneres, així com un recorregut per la música més rellevant dels anys 80 i 90 amb les actuacions de grups de tribut de renom que cantaran les cançons més mítiques d’U2, Tina Turner, Eric Clapton o Dire Straits. A més de l’àmplia oferta musical, una de les novetats d’aquesta 10a edició és l’aposta pels espectacles d’humor, amb els monòlegs de Carlos Pozo, Sergio Marín, Javier Benítez i Carlitos humorista. També hi haurà espectacles pensats per als més joves, amb DJs cada nit, i actuacions infantils pels més petits amb els Grimpallunes o els Trencamandres.

Gastronomia i markets per completar l’oferta lúdica

Des de les 19 hores fins a la 1 de la matinada, el festival comptarà un any més amb una gran oferta de restauració de proximitat a les instal·lacions de Marina Badalona. Les foodtrucks amb una àmplia oferta gastronòmica, la zona chill out i els Markets volen complementar l’oferta lúdica pensada per a tots els públics.

Per consultar la programació completa i comprar entrades per als espectacles, cal entrar a https://nitsalportdebadalona.com/

Per a més informació i entrevistes:

Claudia Conte

claudia.conte@plataformadecomunicacio.com

93 141 38 14 / 660 61 48 04

Badalona, 16 de juny de 2022

twitter @AjBadalona