Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Festival Internacional de Màgia presenta aquest diumenge l’espectacle Embrossa’t

15/02/2019 ::

La companyia Addaura Teatre presenta aquest obra coincidint amb el centenari del naixement, aquest any, del poeta Joan Brossa

Aquest diumenge, 17 de febrer, a les 18 hores, el Teatre Principal de Badalona acollirà l’espectacle Embrossa’t de la companyia Addaura Teatre Visual una proposta que s’inscriu en la programació del Festival Internacional de Màgia XIX Memorial Li-Chang coincidint amb el centenari del naixement del poeta català Joan Brossa.

Embrossa’t és una obra familiar nominada als premis Max 2018 a Millor espectacle per a tots els públics, dirigida per Teia Moner, guanyadora de la Menció Honorífica del Festival en la passada edició.

L’espectacle es basa en la poesia visual del poeta, dramaturg i artista plàstic Joan Brossa, combinant màgia i dansa, però també titelles, ombres i projeccions en una experiència única i diferent. D’aquesta manera es vol donar la benvinguda a l’Any Brossa que commemora el 2019 el centenari del naixement del poeta català i de recordar l’amistat que compartia amb el badaloní Joan Forns i Jordana, més conegut com Li-Chang, una figura de la màgia més perfeccionista i que, segons el mateix Brossa, va ser l’últim mestre de l’il·lusionisme català.

El mes de febrer és el mes de la màgia a Badalona i una de les cites culturals més consolidades de la ciutat. La Gala Internacional del Festival, amb els millors mags emergents del món, o els espectacles als teatres són la columna vertebral d’aquest festival però, un any més, es vol apropar la màgia a tots els racons de la ciutat amb tallers i actuacions a les biblioteques de i a diversos indrets de Badalona.

Badalona, 15 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona