Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Festival Internacional de Màgia presenta aquest dissabte la Gala Màgia i humor

05/02/2020 ::

Aquest dissabte, 8 de febrer, a les 20.30 hores, el Teatre Principal de Badalona acollirà la Gala Màgia i humor, una de les cites més esperades del Festival de Màgia de Badalona – XX Memorial Li-Chang.

L’espectacle serà presentat per l’atípic i polifacètic showman Marcel Tomàs, i combinarà la màgia còmica del Mag Marín, un jove mag guardonat amb el Premi Nacional de Màgia, amb la màgia clàssica de cartes de Woody Aragón, un dels mags més influents i guanyador en dues ocasions del Premi Mundial de Cartomàgia el 2011 i 2014.

Woody Aragón

És un dels mags més influents a nivell mundial de l'actualitat. Els seus jocs han estat presentats a tot el món pels principals artistes de l'il·lusionisme. Algunes de les seves creacions han aparegut a la televisió dels Estats Units, a The Tonight Show de Jimmy Fallon a la NBC, o a Fool Us de CW, realitzades per Penn & Teller, que també presenten números de Woody en els seus xous en viu. El mateix Aragón va aparèixer en diverses ocasions en la televisió nord- americana com a mag convidat en Don Francisco Presenta d’UNIVISION.

Al Regne Unit, on ha realitzat vàries gires actuant i impartint conferències per a altres mags, Ben Hanlin va realitzar igualment un joc d'Aragón en el programa especial del London Palladium de la cadena ITV. El mag televisiu Dynamo es va basar en The Postcards, una altra de les il·lusions de Woody Aragón, per a un dels jocs de la seva sèrie Magician Impossible de UKTV.

Mag Marín

José Marín Tello, conegut escènicament com Mag Marín, guanyador del programa Pura Magia de TVE i del Premi Nacional de Màgia d'España, s’ha dedicat professionalment a la màgia des de 2008 i, malgrat la seva joventut, ha trepitjat ja els millors escenaris de l'Estat espanyol i ha compartit camerino amb les estrelles de l’escena màgica més rellevants del panorama artístic nacional i internacional. Guanyador del Premi Nacional de Màgia Espanya (2014) i Premi Nacional de Màgia França (2015), així com el gran Guardó Magicus (2012).

Badalona, 5 de febrer de 2020

twitter @AjBadalona