Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Festival Blues & Ritmes de Badalona arrenca el proper 1 d’abril amb el concert del guitarrista novaiorquès Jesse Malin

22/03/2022 ::

Aquest Festival, amb 33 anys d’història, porta a la ciutat un cartell amb grans figures i també actuacions per descobrir nous talents i noves sonoritats musicals

Amb 33 anys de trajectòria, el Festival Blues & Ritmes segueix buscant l’excel·lència i porta a Badalona el debut a Catalunya de dues figures de gran rellevància històrica com són Richard Thompson, eminència del folk-rock britànic, i Benmont Tench, pianista de Tom Petty & The Heartbreakers, que mai fins ara havia actuat en solitari a Europa. Al cartell també s’incorpora la unió entre Amadou & Mariam i els Blind Boys of Alabama, i una nit de rock amb Jesse Malin.

El guitarrista i poeta rock novaiorquès Jesse Malin obre el festival el proper divendres 1 d’abril a les 20 hores amb un concert a peu dret i d’entrada reduïda (10€) al Teatre Margarida Xirgu de Badalona.

El dissabte 2 d’abril a les 20 hores, al Teatre Zorrilla de Badalona, Amadou & Mariam, icones de l’afro pop, i els Blind Boys of Alabama, llegendes del gospel, presentaran el seu espectacle conjunt en rigorosa estrena catalana.

El dissabte 9 d’abril a les 20 hores al Teatre Zorrilla tindrà lloc l’actuació de , Benmont Tench, teclista dels llegendaris Tom Petty & The Heartbreakers, per oferir, per primer cop a Europa en solitari, un concert íntim a piano i veu.

Tancarà el festival, el dissabte 23 d’abril a les 20 hores, tot un referent del folk rock britànic, Richard Thompson. El veterà guitarrista, tot una institució cultural al seu país, farà el seu únic concert a Catalunya en acústic.

Les entrades dels concerts estan a la venda a través de la pàgina web del Teatre Zorrilla – Centre d’Arts Escèniques de Badalona:

www.teatrezorrilla.cat

Badalona, 22 de març de 2022

twitter @AjBadalona