Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dimarts 31 de maig, sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

26/05/2022 ::

La sessió se celebrarà al Saló de Plens de la Casa de la Vila a partir de les 18 hores

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà aquest pròxim dimarts, a partir de les 18 hores, la sessió ordinària corresponent al mes de maig. Es podrà seguir telemàticament a través de l’enllaç següent:

http://endirecte.badalona.cat

ORDRE DEL DIA

1. Aprovar l’acta número 5, corresponent a la sessió ordinària de 26 d’abril de 2022 i l’acta número 6, corresponent a la sessió extraordinària de 28 d’abril de 2022.

2. Declaració institucional de lluita contra el frau.

I.- PART RESOLUTIVA

Comissió Informativa de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut i de Govern i Seguretat Ciutadana

3. Aprovació del projecte de millora per a l’accessibilitat del transport públic a l’Av. Martí Pujol entre el c/ Mossèn Anton i el c/ Enric Borràs.

4. Aprovació del Projecte Executiu de diversos carrils bus i instal·lació de semàfors dedicats al municipi de Badalona. Next-Generation EU.

5. Recuperació d'ofici part finca municipal coneguda com Pistes Atletisme Paco Aguila (Can Ferrater) ubicada al barri de Canyet.

6. Derrames extraordinàries obres 2019 i 2021 CP Àngel Guimerà, 55.

7. Aprovació inicial de la modificació del Pla General Metropolità per l’ajust de les qualificacions d’espais lliures i equipaments al turó d’en Caritg i a l’avinguda de Salvador Espriu de Badalona.

8. Aprovació provisional implantació ús comercial a la finca de Marquès de Montroig, Antoni Bori, Alfons XII.

9. Aprovació de l’ adjudicació del contracte mixt de subministrament i serveis, prevalent aquests darrers, de consultoria i assistència tècnica per l’anàlisi i el disseny d’un model de gestió del patrimoni municipal i la implantació d’un programa informàtic de gestió del patrimoni per a l’Ajuntament de Badalona.

10. Resolució recurs de reposició presentat per la empresa FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS MEDIO AMBIENTE, SA (FCCMA,SA) contra l’Acord de Ple de data 29 de març mitjançant el qual es fixava la indemnització a abonar a l’empresa FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS MEDIO AMBIENTE, SA (A-28541639) pels treballs realitzats i certificats en el període setembre de 2019 a febrer de 2022.

11. Prendre coneixement de la renúncia a l’acta de regidora d’aquest Ajuntament presentada per la senyora Irene González Poveda.

12. Donar compte dels decrets i resolucions dictades per l’alcalde i els tinents d’alcalde durant el mes d’abril de 2022.

13. Ratificació de l’acord del Plenari del Consorci Badalona Sud pel qual s’aprova inicialment la dissolució, liquidació i extinció del Consorci Badalona Sud.

14. Crear la “Comissió Institucional Copa del Rei ACB 2023 a Badalona”.

Comissió Informativa de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID i d’Hisenda, Recursos Interns i Personal

15. Aprovació massa salarial del personal laboral del sector públic de l'Ajuntament de Badalona de l’any 2021.

16. Convalidació de l’adjudicació, modificació del contracte i delegació en l’Alcalde d’eventuals futures modificacions, respecte el contracte de serveis de manteniment, reparació, reforma i millora de les àrees de jocs infantils i àrees amb elements biosaludables.

17. Compatibilitats del personal al servei de l'administració pública (BOP).

18. Tramitació i aprovació d'una proposta de modificació del pressupost de l'Institut Municipal de Serveis Personals de 2022, en pròrroga de 2019 (indemnització personal acord prejudicial).

19. Tramitació i aprovació d'una proposta de modificació del pressupost municipal de 2022, en pròrroga de 2019 (subvencions finalistes casals d’estiu – Pla Educatiu d’Entorn).

20. Tramitació i aprovació d'una proposta de modificació del pressupost municipal de 2022, en pròrroga del de 2019 (PMSH).

21. Aprovació del Pla de Mesures Antifrau per a la gestió i execució dels fons vinculats al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

22. Desestimació de les al·legacions presentades i aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança fiscal número 4 reguladora de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlua).

23. Aprovació Reglament de Teletreball a l'Ajuntament de Badalona.

24. Modificació Relació de llocs de treball (1/2022) i adaptació al reglament de teletreball.

25. Tramitació i aprovació d’una proposta de modificació del pressupost de 2022, en pròrroga de 2019 (incorporació de RLT – compte 413).

26. Compatibilitat del personal al servei de l’administració pública (ACC)

27. Comptabilitat personal al servei de l’administració pública (EVS)

28. Tramitació i aprovació d’una modificació del pressupost municipal de 2022, en pròrroga de 2019. (organització de la copa del rei de bàsquet, temporada 2022-23).

29. Aprovació de les bases reguladores que han de regir la concessió d'ajuts econòmics per autònoms i empreses del sector del lleure a Badalona afectats per la suspensió de l'activitat com a conseqüència de les mesures per fer front a la pandèmia del Covid 19.

30. Aprovació de les bases reguladores que han de regir la concessió d' ajuts econòmics per autònoms i empreses del sector de l' oci nocturn a Badalona afectats per la suspensió de l' activitat com a conseqüència de les mesures per fer front a la pandèmia del Covid 19.

31. Aprovar la modificació de les Bases reguladores aprovades inicialment per l’Ajuntament Ple en data 29/03/2022, per regir la concessió d'ajuts directes per autònoms i empreses dels sector de la restauració de Badalona per tal de mitigar l’impacte econòmic que han tingut durant l’exercici 2021.

32. Compatibilitats del personal al servei de l'administració pública.

33. Donar compte al Ple de l’Acord de la Junta de Govern Local de data 17 de maig de 2022 que va aprovar l’Oferta Parcial d’ocupació Pública d’Estabilització

34. Tramitació i aprovació d’una proposta de modificació del pressupost municipal de 2022, en pròrroga de 2019 (CF Badalona – indemnització terrenys).

35. Aprovar el Compte General de la Corporació, els seus organismes autònoms i societats mercantils dependents, relatiu a l’exercici 2020.

Proposicions urgents

II.- CONTROL I FISCALITZACIÓ DELS ÒRGANS DE GOVERN

Mocions dels Grups Polítics Municipals

1. Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú, en suport iniciativa judicial impulsada per la magistrada Lucía Avilés sobre "La violència econòmica com a forma de violència de gènere".

2. Moció que presenta el Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú, per la planificació educativa i la resolució immediata de la situació de les famílies de Badalona que es troben sense plaça escolar pels seus infants en un centre de proximitat al domicili familiar.

Torn obert de paraules

Precs i preguntes

Badalona, 26 de maig de 2022

twitter @AjBadalona