Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dilluns 21 de setembre, sessió extraordinària i urgent de l’Ajuntament de Badalona

18/09/2020 ::

La sessió començarà a les 18 hores

Aquest pròxim dilluns 21 de setembre, a les 18 hores, se celebrarà una sessió extraordinària i urgent de l’Ajuntament de Badalona. Atesa l’excepcionalitat de la situació actual, el Saló de Plens comptarà únicament amb la presència de l’alcalde, d’un representant de cada grup municipal i de la secretària accidental de la Corporació. La resta de membres del Ple assistiran a la sessió per via telemàtica.

ORDRE DEL DIA

1. Ratificar el caràcter extraordinari i urgent de la convocatòria.

2. Aprovació del Conveni de col·laboració per a la delegació de competències a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per a la prestació del servei esporàdic de transport adaptat per a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda del municipi de Badalona per al període d'octubre de 2020 a setembre de2021.

3. Elevar a l’Ajuntament Ple la resolució d’Alcaldia de 07/08/2020 relativa a l’aprovació de la continuïtat del servei de Telecomunicacions amb el contractista anterior fins que el nou adjudicatari es faci càrrec efectivament de la prestació dels serveis, una vegada finalitzada la seva implantació definitiva.

Seguiment del ple per Internet

Els mitjans de comunicació no podran accedir a la sessió de forma presencial a causa de les mesures sanitàries establertes en la situació actual. El ple extraordinari i urgent d’aquest dilluns es podrà seguir de forma telemàtica a través de l’enllaç següent: http://endirecte.pre.badalona.cat

Badalona, 18 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona