Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dilluns 21 de novembre, presentació de la campanya de bons de descompte “A Badalona som bons!” per fomentar les compres de proximitat

17/11/2022 ::

Convocatòria de premsa

La campanya es desenvoluparà entre el 28 de novembre i el 24 de desembre

Aquest dilluns 21 de novembre, a les 11 hores, al passeig de La Salut, a l’alçada del carrer Quevedo, es farà l’acte de presentació de la campanya de bons de descompte “A Badalona som bons!” per dinamitzar el comerç local en el període comprès entre el 28 de novembre i el 24 de desembre d’aquest any.

Les persones més grans de 18 anys empadronades a Badalona podran adquirir un màxim de tres bons de descompte. Cadascun d’aquests bons es podrà adquirir pagant 6 euros i tindrà un valor de compra de 10 euros, la qual cosa representarà un estalvi del 40% en les compres que es facin als establiments adherits mentre duri la campanya.

La presentació de la campanya anirà a càrrec de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents; del president de la Cambra territorial del Barcelonès Nord, Pere Alemany; i de la presidenta de l'Associació de comerciants de La Salut, Nuria Rodríguez.

La campanya ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord, de la Federació de Comerciants Badalona Comerç, de Badalona Restauració i dels Mercats Municipals de la ciutat.

Badalona, 17 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona