Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dijous 24 de novembre, amb motiu del Dia Mundial de les Persones Sense Llar, roda de premsa per presentar la nova web de la Taula sense llar de Badalona

22/11/2022 ::        

Convocatòria de premsa

També s’explicarà el mapa de serveis que s’ofereixen a la ciutat per a les persones en situació de sense llar

El mateix dijous 24, a les 12 hores, es farà un acte a la plaça de Pompeu Fabra per visibilitzar el sensellarisme

Aquest dijous 24 de novembre, a les 10.15 hores, s’ha convocat una roda de premsa a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12) amb motiu del Dia Mundial de les Persones Sense Llar. La roda de premsa comptarà amb les intervencions del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents, i del director general de la Fundació Acollida i Esperança, Josep Maria Lluch. En el decurs de la roda de premsa es presentarà la nova web de la Taula sense llar de Badalona i el mapa de serveis per a persones sense llar que avui funcionen a la ciutat i les dades d’atenció d’aquest col·lectiu.

Creada el 2017, la Taula Sense Llar està constituïda per la Regidoria de Serveis Socials en representació de l’Ajuntament de Badalona, responsable del funcionament dels serveis socials bàsics i dels tècnics municipals d’atenció a persones sense llar a la ciutat; i per un grup d’entitats que treballen des de fa anys en projectes d’acció social, particularment implicades en l’atenció a persones en situació d’alta vulnerabilitat habitacional i en risc d’exclusió social. Es tracta de Càritas Diocesana de Barcelona, la Fundació Privada Llegat Roca i Pi, la Fundació Acollida i Esperança, Sant Joan de Déu Serveis Socials – Barcelona, la Fundació Mambré i Creu Roja del Barcelonès Nord.

Celebració del Dia Mundial de les Persones Sense Llar

El dijous 24 de novembre, a les 12 hores, a la plaça de Pompeu Fabra, es farà l’acte anual del Dia Mundial de les Persones Sense Llar per visibilitzar la realitat del sensellarisme i reivindicar els seus drets.

Programa

12 h Salutació i benvinguda a l’acte.

12.05 h Lectura del Decàleg amb motiu del Dia Mundial de Persones Sense Llar a Badalona.

12.15 h Novetats de la Llei contra el sensellarisme (proposició de Llei de mesures transitòries i urgents per fer front i erradicar el sensellarisme) en tràmit parlamentari.

12.25 h Activitat de pintura participativa i tancament.

Badalona, 22 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona