Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dijous 16 de juny, a les 12 hores, presentació del 10è Festival Les Nits al Port de Badalona

14/06/2022 ::

Convocatòria de premsa

Per celebrar la 10a edició s’ha ampliat la durada del festival i s’han programat un total de 36 espectacles durant tots els divendres, dissabtes i diumenges del mes de juliol

Aquest pròxim dijous 16 de juny, a les 12 hores, a la sala d'activitats de Marina Badalona, es presentarà el programa de la 10a edició del Festival Les Nits al Port de Badalona.

La presentació del festival anirà a càrrec del sisè tinent d’Alcaldia i regidor de l'Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado; de la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara; del gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz; i de la portaveu del Festival, Teresa Martín. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, intervindrà també durant la presentació per videotrucada.

Festival Les Nits al Port de Badalona

El 10è Festival les Nits al Port de Badalona tindrà lloc al Port de Badalona tots els divendres, dissabtes i diumenges del mes de juliol. Per celebrar aquesta fita important, l’organització ha ampliat la durada del Festival a quinze jornades en les quals es gaudirà d’una àmplia oferta lúdica i musical i d’una proposta de 36 espectacles de diferents estils artístics per arribar a tots els públics.

Entre les principals actuacions destaquen Los Vivancos, grup de flamenc de prestigi internacional, o la tradicional gala de dansa amb joves figures catalanes que triomfen a les companyies més importants del món.

Els mitjans interessats a assistir a la roda de premsa cal que s’acreditin enviant un correu electrònic a premsa@plataformadecomunicacio.com

Badalona, 14 de juny de 2022

twitter @AjBadalona