Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Departament de Comerç de l’Ajuntament de Badalona obre nous canals a les xarxes socials

07/01/2022 ::

Els perfils es poden trobar a Twitter, Facebook i Instagram amb el nom d’usuari @comercbdn

El Departament de Comerç de l’Ajuntament de Badalona estrena presència aquesta setmana a les xarxes socials amb l’obertura d’un nou perfil a Twitter, Facebook i Instagram. Les persones interessades a seguir els nous canals els podran trobar amb el nom ComerçBDN i el nom d’usuari @comercbdn, ja que aquestes xarxes no accepten la ce trencada perquè es tracta d’un caràcter especial.

Amb l’obertura d’aquests nous comptes, el Departament de Comerç vol oferir un nou canal de comunicació tant als veïns com als comerciants per tal de fer una difusió àmplia i directa de totes les accions i mesures relacionades amb el comerç que es facin a la ciutat. El nou canal donarà resposta a les necessitats informatives d’un sector molt ampli de la ciutadania i facilitarà l'accés als esdeveniments i campanyes que es facin a Badalona.

L’Ajuntament de Badalona augmenta d’aquesta manera la seva presència a les xarxes socials amb l’objectiu d’arribar a totes les persones interessades en els diferents àmbits municipals. En els següents enllaços podeu consultar tots els comptes a les diferents xarxes relacionades amb l’Ajuntament.

Badalona, 7 de gener de 2021

twitter @AjBadalona