Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Conservatori Professional de Música de Badalona ofereix un concert de música antiga al monestir de Sant Jeroni de la Murta

13/05/2019 ::

L’audició es farà aquest dissabte, 18 de maig, a les 19 hores, al monestir de Sant Jeroni

El Conservatori Professional de Música de Badalona, conjuntament amb el grup Dichos Diabolos organitza per aquest dissabte, 18 de maig, a les 19 hores, un concert de música antiga al monestir de Sant Jeroni de la Murtra. El concert girarà a l'entorn de la música del compositor català del segle XVII Joan Cererols, on s’evidenciaran les sonoritats més característiques d’aquest període en el context de musica vocal i instrumental. Es tracta de combinacions de vent (xeremies, cornetes, baixó) i de corda (violí, violes d’arc) en diàleg coral amb les veus.

Aquest concert suposarà el colofó del Curs de Música Antiga que ha re-iniciat el Conservatori Professional de Música de Badalona des de la nova direcció.

La voluntat del curs és establir un lligam molt estret amb el patrimoni de Badalona i en aquest sentit el monestir de Sant Jeroni de la Murtra tornarà a fer ressonar les seves pedres amb música del seu context amb els compositors Joan Cererols i Juan Pau Pujol, que van ser els referents més importants del segle XVII català, després de la Guerra dels Segadors.

Badalona,13 de maig de 2019

twitter @AjBadalona