Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya visita Badalona aquest divendres

20/01/2022 ::

Convocatòria de premsa

Josep Gonzàlez-Cambray es reunirà amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i amb membres de la comunitat educativa de la ciutat

El conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Gonzàlez–Cambray, i la directora dels Serveis Territorials d’Educació a Barcelona- Comarques, Sílvia Ortiz, visitaran Badalona aquest divendres, 21 de gener. A les 9 del matí arribaran a la Casa de la Vila on es reuniran amb l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i amb la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminisme i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó. Posteriorment, el conseller signarà al Llibre d’honor i saludarà els representants dels diferents grups municipals convocats al Saló de Plens. Un cop acabada la visita a la Casa de la Vila, es desplaçaran al parc de Can Solei i Ca l’Arnús on es reuniran amb diverses directores i directors de diferents centres educatius de Badalona.

Gravació d’imatges i atenció als mitjans

Els mitjans podran prendre imatges de la reunió de l’alcalde i el conseller a la Casa de la Vila i de la signatura al Llibre d’Honor i de les salutacions als grups municipals al Saló de Plens. Després, a les 11.45 hores, es podran prendre imatges del final de la trobada amb la comunitat educativa al parc de Can Solei i Ca l’Arnús. L’atenció als mitjans es farà a les 12 hores, a la plaça de la glorieta del parc de Can Solei i Ca l’Arnús, quan finalitzi la trobada amb la comunitat educativa.

Badalona, 20 de gener de 2022

twitter @AjBadalona