Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Consell dels Infants de Badalona realitza una exposició de cartells sobre el bon tracte

18/05/2022 ::        

La mostra es farà al Centre Comercial Màgic Badalona del 19 de maig al 19 de juny

Aquest dijous, 19 de maig, a les 18 hores, s'inaugura al Centre Comercial Màgic Badalona l’exposició “La cuina del bon tracte”. Es tracta d’una mostra de 180 cartells de receptes pel bon tracte realitzada per nenes i nens dels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB).

Aquest curs les nenes i els nens dels quaranta centres que formen part del CIB van acordar treballar especialment el tema del bon tracte. En aquest sentit van treballar amb els seus mestres i educadors/es sobre diferents situacions vinculades amb experiències de bon tracte, amb el suport d'una guia de recursos didàctics elaborada especialment.

A partir d’una idea de la secretaria tècnica de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona (TIAB), els infants van pensar primer en el significat que té rebre o donar un bon tracte i, després, en els ingredients bàsics i en el procés d’elaboració d'aquestes receptes que han treballat en format cartell. Alguns dels ingredients que han elegit per a les receptes de “La cuina del bon tracte” són ajuda, amabilitat, autonomia, confiança, cura, empatia, escolta, inclusió, respecte i responsabilitat.

L’exposició, que es podrà visitar fins diumenge 19 de juny, està organitzada pels centres que formen part del Consell dels Infants de Badalona, amb la participació de la Taula d’Infància i Adolescència de Badalona. El CIB i la TIAB estan vinculats al Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. L’exposició compta amb la col·laboració del Centre Comercial Màgic Badalona.

Badalona, 18 de maig de 2022

twitter @AjBadalona