Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El concert Popstar by Brian Cross LGTBI Edition, la programació de la plaça de la Plana i els correfocs encapçalen la programació de la tercera setmana de les Festes de Maig de Badalona

14/05/2019 ::    

La plaça del Centenari acull divendres l’actuació dels discjòqueis Brian Cross i Javi Reina amb els cantants Marta Sánchez, Ruth Lorenzo i Famous dins el Popstar by Brian Cross LGTBI Edition

Els correfocs, el concert Cal Txiringu, la Nit dels Museus, la Festa de las Migas o l’Escape Room de la Casa de la Vila, són altres propostes dins del programa de les Festes

La Mostra de Dansa i el concert Popstar by Brian Cross LGTBI Edition obren, aquest divendres, el tercer cap de setmana de les Festes de Maig de Badalona.

DIVENDRES 17 DE MAIG

La Mostra de Dansa que aquest divendres, 17 de maig, a les 19 hores, es podrà veure a la plaça de la Plana, iniciarà la tercera setmana de les Festes de Maig de Badalona. La dansa clàssica, el jazz, el hip-hop, el flamenc o la dansa contemporània seran les protagonistes d’aquesta mostra que va a càrrec de les escoles de dansa de la ciutat.

També divendres, a partir de les 20 hores, la plaça del Centenari acull l’actuació dels discjòqueis Brian Cross i Javi Reina amb els cantants Marta Sánchez, Ruth Lorenzo i Famous dins el Popstar by Brian Cross LGTBI Edition. L’artista visual i videojòquei Oriol Torres omplirà la plaça del Centenari d’imatges i de llum.

El concert s’emmarca en la commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIQfòbia amb la voluntat de sensibilitzar sobre la lluita de les persones que volen viure la seva identitat i orientació sexual en llibertat i des del respecte. Per celebrar aquest dia també es farà, a la sala d’exposicions El Refugi, a partir de les 18.30 hores, la presentació del llibre Construccions identitàries, Work in progress i una exposició fotogràfica amb una xerrada prèvia.

DISSABTE 18 DE MAIG

Dins de les activitats del Cercabèstia, a les 11.30 hores, a la plaça de la Vila, es farà l’On són els dragolins?, una activitat dirigida a la mainada i animada per la Dramàtica del Círcol i coordinada per Badalona Bèsties de Foc

A les 17.30 hores, també a la plaça de la Vila, començarà el XXI Correfoc infantil que acabarà al passeig de la Rambla amb el concert del grup de rock The Git and Jalis format per pares i mares de l’Escola Gitanjali.

Posteriorment, a les 21 hores, a la plaça de la Plana, la Banda Simfònica de Badalona farà un repàs a les millors bandes sonores de la història del cinema amb el concert Una nit de pel·lícula!.

Una hora més tard, a les 22 hores, es celebrarà els XXVII Correfoc pel centre de la ciutat. I a les 23.30 hores Concert de Cal Txiringu, amb FanFarra i Bossonaya.

El Museu de Badalona (plaça de l’Assembla de Catalunya, 1) participa un any més en la Nit dels Museus. La jornada de portes obertes començarà a les 19 hores i acabarà a la 1 de la matinada i es podrà veure de manera gratuïta tots els espais museïtzats.

DISSABTE i DIUMENGE

Dissabte i diumenge es fan dues activitats ben diferents, una gastronòmica, la Festa de las Migas i una altra de més agosarada, l’Escape Room.

La Festa de las Migas es farà al parc de l’Escorxador dissabte tarda i nit i diumenge, dia 19, durant tot el dia. Durant l’acte, que va a càrrec de la Comissió de Festes de la Salut, on es podran degustar més de 2.000 racions d’aquest plat tradicional. I diumenge, de 10 a 14 hores, també hi haurà la XVII Trobada d’Agulla, organitzada per Dones en Moviment.

I també dissabte i diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores tothom que ho vulgui podrà participar a l’Escape Room. Entrar a la Casa de la Vila és fàcil, sortir-ne…costa una mica més.

DIUMENGE 19 DE MAIG

Durant tot el dia es farà al carrer del temple la XXXIX Fira de l’arrop, i a la plaça de Pau Casals la VIII Mostra Vila d’arts, ambdós a càrrec de l’Associació de Veïns de Dalt la Vila.

D’altra banda, a les 10 hores, a la plaça del President Tarradellas, jornada Mobilitat segura=Badalona segura on es posaran en valor els diferents cossos de seguretat de la ciutat i es vincularà la mobilitat amb la seguretat.

El XLII Festival de Jotes (a la plaça de la Plana, a les 18 hores); el Maig en dansa (a la plaça de la Vila, també a les 18 hores), i la ballada de sardanes (a la plaça de l’Assemblea de Catalunya) tancaran aquest tercer cap de setmana de Festes.

Concert Händel in Love. A les 18 hores al Teatre Zorrilla. Concert simfònic dedicat a Händel amb la Camerata barroca de Gràcia, Zseta Llebot Molina, Eulàlia Ara i el Gran Cor de la Unió de Corals. Entrades (12 euros) a la venda als casals de gent gran de Badalona.

Concurs Sàpiens Chascar – Obertes les inscripcions

Recordem que ja s’han obert les inscripcions per participar al concurs Sàpiens Chascar, una de les novetats d’aquestes Festes de Maig. Es tracta d’un joc tipus Trivial per a equips d’entre 5 i 8 persones, que tindrà lloc dissabte 25 de maig a les 21 hores al poliesportiu la Plana. Les inscripcions s’han de fer al correu electrònic sapienschascar@gmail.com. El preu és de 10 euros que es destinaran a la planta d’oncologia de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona.

Badalona, 14 de maig de 2019

twitter @AjBadalona