Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Centre de Negocis i Convencions de Badalona acull aquest dijous, 15 de novembre, La Matinal de la Reempresa

13/11/2018 ::        

La jornada està pensada per dinamitzar el mercat de la compra i venta d’empreses

El Centre de Negocis i Convencions de Badalona (BCIN), ubicat al carrer de Marcus Porcius, 1, acollirà aquest dijous 15 de novembre, a partir de les 10 hores, La Matinal de la Reempresa, una jornada de caràcter supramunicipal del programa Reempresa on hi participen els Centres Locals de Serveis a les Empreses (punts d’atenció amb un equip de tècnics i consultors que ofereixen acompanyament i assessorament en processos de compravenda) de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet.

Reempresa és un mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, on es pot accedir a la propietat d'una empresa d'altres, en funcionament, per fer-la créixer sense haver de passar per la fase de creació.

La voluntat de la matinal és dinamitzar la compra i venta d’empreses. Es tracta d’una jornada de quatre hores de durada, amb activitats de difusió del servei, conferències per compradors i venedors i un espai de matchings, on es convida una petita mostra d’empreses de la zona per mantenir reunions ràpides amb (re)emprenedors interessats en la seva compra.

L’obertura de l’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; de dirigents de Diputació de Barcelona, del president de Reempresa i de la patronal catalana Cecot, Antoni Abad, i del director de Reempresa, Albert Colomer.

Badalona, 13 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona