Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El bluesman Eric Bibb inaugura l’edició del 30è aniversari del festival Blues & Ritmes de Badalona, el divendres 22 de març

15/03/2019 ::

El Teatre Principal acull quatre de les actuacions i el Teatre Zorrilla el trio femení de folk I’m With Her

Divendres 22 de març començarà l’edició del 30 aniversari del festival Blues & Ritmes de Badalona. Eric Bibb, un dels músics més distingits de la història recent del blues, obrirà el festival al Teatre Principal, a partir de les 21 hores, amb un concert amb entrada lliure. L’autor de discos com Migration Blues actuarà com a veu i guitarra i estarà acompanyat d’un quartet on hi destaca Pau Robinson, bateria durant vint anys de Nina Simone i amb col·laboracions amb llegendes com Van Morrison i grups com The Buggles.

Diumenge 24 de març, també a les 19 hores, però en el Teatre Zorrilla, es podrà gaudir d’una nit de gala amb I'm With Her, un trio folk format per Sara Watkins, Sarah Jarosz i Aoife O'Donovan de gran èxit internacional. Una hora i mitja d’espectacle de melodies exquisides, bluegrass virtuós i jocs vocals.

Divendres 29 de març, a les 21 hores, al Teatre Principal, es podrà sentir una veritable història viva del rhythm & blues estatal, amb vint-i-dos músics en escena, i amb una posada en escena que promet ser espectacular: Kim Lenz & Mario Cobo + Los Mambo Jambo Arkestra.

Dissabte 30 de març, també en el Teatre Principal, serà el torn de Les Filles de Illighadad. Tres artistes del Níger, representants efervescents de l’anomenat blues-rock del tuareg, que van haver d’aprendre a tocar la guitarra d’amagat i que portaran a Badalona un so intrèpid i genuí.

El Blues & Ritmes clourà aquesta edició d’aniversari el diumenge 31 en el Teatre Principal amb el grup londinenc Danny & the champions of the world, que presentaran a Badalona el seu últim disc, Brilliant ligth. Una forma musical i optimista per tancar el festival.

La venda de localitats es fa per Internet (www.ticketea.com) o a les taquilles del Teatre Zorrilla, de dijous a dissabte, de 18 a 20.30 hores, o dues abans de l’inici de l’espectacle a l’espai on tingui lloc la funció.

Per a més informació i descomptes: www.teatrezorrilla.cat

Badalona, 15 de març de 2019

twitter @AjBadalona