Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El BCIN i l’IMPO proposen conèixer quines són les noves tendències i oportunitats per a nous projectes empresarials

07/11/2019 ::        

El curs, gratuït, tindrà lloc dilluns, 11 de novembre, de 9 a 12 hores a les instal·lacions del Badalona Centre Internacional de Negocis al polígon de les Guixeres

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) i l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, han organitzat el curs “Macro tendències al servei de la innovació” que tindrà lloc dilluns, 11 de novembre, de 9 a 12 hores a les instal·lacions del BCIN (carrer de Marcus Pocius 1, al Polígon de les Guixeres).

La formació, gratuïta, té com a objectiu donar a conèixer les noves tendències socioeconòmiques i tecnològiques que poden ser font d’oportunitats per a noves iniciatives i projectes d’innovació empresarial. Dins del temari es presentaran exemples pràctics de com les tendències afecten un sector, una empresa i els seus clients.

La docent és Marta González d’Anima Consulting, dedicada a la formació i consultoria d’innovació, acompanyant a les empreses en el desenvolupament del seu negoci. La regidora de l’Àrea de Medi Ambient, Desenvolupament Industrial i Innovació de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, farà la presentació del curs.

Per a més informació o inscripcions: gpujol@bcin.cat.

Badalona, 6 de novembre de 2019

twitter @AjBadalona