Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El BCIN acull la III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Empreses Responsables per una Societat Sostenible

12/11/2018 ::    

La Jornada Badalona Territori Socialment Responsable reunirà el 14 de novembre a empreses i experts que aposten per l’equilibri entre les persones i el seu entorn

El Centre de Negocis i Convencions de Badalona (BCIN) acollirà el proper dimecres 14 de novembre, a partir de les 9 hores, la III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable: Empreses Responsables per una Societat Sostenible.

L’objectiu de la jornada és facilitar un entorn de debat i l’oportunitat de trobar eines que ajudin a implementar decisions que poden tenir un impacte a l’entorn més immediat, en les persones, en el medi ambient i també en el creixement i beneficis de l’empresa.

L’acte està pensat per a responsables empresarials, de recursos humans, personal tècnic en orientació, formació i inserció laboral i a professionals amb inquietud per fer de Badalona una ciutat empresarial i socialment responsable.

La Jornada comptarà amb la participació de professionals de la consultaria especialitzats i una representació d’empreses del territori compromeses amb la millora social de la seva activitat econòmica.

La III Jornada Badalona Territori Socialment Responsable ha estat organitzada pel Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament de Badalona i el Consorci Badalona Sud, amb la col·laboració de la Fundació Intermèdia, la Fundació Bancària “la Caixa” i amb el suport del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, de la gerent del Consorci Badalona Sud, Pilar Vallès; de la directora general de la Fundació Intermèdia, Sònia Moragrega, i del cap del Departament d’Integració Sociolaboral de la Fundació Bancària “la Caixa, Jaume Farré.

Badalona, 12 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona