Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El BCIN acull aquest dimecres una jornada de difusió del projecte “Eix Besòs Circular”

26/11/2018 ::

El programa té per objectiu assessorar el teixit industrial i empresarial local per dur a terme un ús més eficient i una millora en la gestió dels seus residus i recursos energètics

Aquest dimecres dia 28 de novembre a partir de les 9 hores, el Badalona Centre Internacional de Negocis acull lloc la jornada de difusió del projecte “Eix Besòs Circular”. Aquest programa té per objectiu donar assessorament al teixit industrial i empresarial local per dur a terme un ús més eficient i una millora en la gestió dels seus recursos sobrants com són l’energia, l’aigua o els residus entre d’altres. Amb aquest assessorament s’identifiquen oportunitats per a la seva valorització econòmica per la via de reduir costos, o per la via de generar beneficis a partir del seu reaprofitament.

Aquest projecte s’emmarca en el concepte economia circular, que pretén transformar el model econòmic actual basat en el extreure-produir-llençar a un nou enfocament de cicle tancat, on es valoritzin i reutilitzin tots els recursos de forma contínua a mode de bucle, generant així el mínim nombre d’externalitats negatives.

El projecte està desenvolupat conjuntament pels Ajuntaments de Badalona a través de Reactivació Badalona SA, i per l’ajuntament de Sant Adrià del Besòs, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, FEB / PIMEC, el Hub Recircula de la UPC i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

Per a més informació o inscripcions podeu escriure un correu a bcin@bcin.cat o trucar al telèfon 93 464 80 00

Badalona, 26 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona