Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El barri de Montigalà disposarà d’una nova escola bressol municipal

31/03/2023 ::

Ahir es va presentar el projecte de l’escola bressol Bugui Bugui que acollirà 107 infants de 0 a 3 anys en un edifici de planta única i de característiques singulars

Aquest dijous 30 de març ha tingut lloc la presentació a les famílies i entitats veïnals del projecte i les característiques principals de la futura escola bressol Bugui Bugui que s’ha de construir al carrer de la Ciència al barri de Montigalà.

Aquesta escola bressol serà el primer edifici públic de la ciutat que tindrà la fusta com a principal element de construcció. L’arquitecte Barto Busom, de RGA Arquitectes, ha explicat els detalls singulars d’aquest edifici projectat per acollir en 7 aules un total de 107 places per a infants de 0 a 3 anys. Es tracta d’una construcció amb una única planta, integrat amb el parc de Montigalà, i on totes les seves estances, incloses les aules, interactuen amb l’exterior, tenint totes sortides a un pati i a una zona amb porxos. Els materials i tot el sistema de climatització està dissenyat per a ser sostenible i minimitzi el cost energètic. Com a novetat també destaca que al costat de les aules hi haurà un espai familiar per a usos pedagògics.

A la reunió duta a terme a l’edifici municipal El Viver han assistit la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, la quarta tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, i el regidor de l’Àrea d’Espais Públics, Jordi Subirana.

La regidora Llauradó ha avançat que, una vegada es reculli en els pròxims dies les opinions i les aportacions del veïnat i de la ciutadania sobre aquest projecte, serà el moment que l’Ajuntament, a través del Servei d’Urbanisme, liciti el projecte”.

Es pot consultar tota la documentació del Projecte Escola Bressol C.Ciències-Bugui Bugui en el següent enllaç:

https://bit.ly/42W8Lju

Badalona, 31 de març de 2023

twitter @AjBadalona