Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El 5è cicle de Cinema i Drets Humans per a instituts i centres de secundària de Badalona es posa en marxa aquest mes de novembre

02/11/2022 ::

700 alumnes de 10 centres de la ciutat participen en aquesta edició on s’han seleccionat 4 pel·lícules

La 5a edició del Cicle de Cinema i Drets Humans es durà a terme durant els matins dels dies 3, 9, 15 i 24 de novembre al Teatre El Círcol i l’escola Lestonnac. Les quatre pel·lícules seleccionades aborden qüestions vinculades amb els drets humans des de la perspectiva de la lluita feminista; de l'educació i la memòria històrica; de les persones en cerca de refugi i de la diversitat funcional de les persones. Totes les projeccions que inclouen en cada sessió una presentació i un col·loqui posterior.

Programa

El orden divino (3r i 4t d'ESO) 90'

Dijous 3 de novembre, 10 a 12 h, Teatre El Círcol

Refugi en curt (7 curts) (1r a 4t d'ESO) 60'

Dimecres 9 de novembre, 10 a 12 h, escola Lestonnac

La professora d'història (1r a 4t d'ESO) 100'

Dimarts 15 de novembre, 10 a 12 h, Teatre El Círcol

Campeones (1r i 2n d'ESO) 124'

Dijous 24 de novembre, 10 a 12.30 h, (inclou presentació i col·loqui), Teatre El Círcol

En el 5è cicle de Cinema i Drets Humans hi participen els deu instituts i centres de secundària següents: Aula de Suport – UEC, Badalonès, Baldomer Solà, Betúlia; Isaac Albéniz, La Riera; Lestonnac; Maregassa; Rafael Alberti i Ventura Gassol.

El Cicle de Cinema i Drets Humans està organitzat pel Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona amb la col·laboració, en algunes projeccions, del Servei de Feminismes de l'Ajuntament de Badalona, de Mitjans-Sodepau-Edualter, de la Diputació de Barcelona i d'ASPANIN.

Badalona, 2 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona